Lær dansk online
Hvis du vil lære at tale dansk på en hurtig og effektiv måde, er det her løsningen for dig!

Derfor skal du lære dansk via SpeakAndLearn
Alle der har et behov for at lære dansk er velkommen! Om du vil bruge det i dit privatliv eller i forbindelse med dit job, vil du få et solidt udbytte af din danskundervisning via SpeakAndLearn.

Måske er du udlænding og bor i Danmark? Eller måske har ud planer om at flytte til Danmark eller kommer her på ferie? Eller måske har du simpelthen en passion for sprog?
Uanset grunden er du meget velkommen!

Effektiv eneundervisning
Enetimer er den absolut mest effektive måde at lære dansk på. Der er kun dig og din dansklærer til stede og han vil fokusere på dine behov. Der er ingen der lytter med så du kan roligt kaste dig ud i udtalen – også selv om det lyder forkert!

Mød din dansklærer her!

Begynder eller øvet?
Vi kan hjælpe dig uanset dine nuværende sprogkundskaber. Måske kan du allerede noget dansk eller måske har du ikke engang sagt dit første ord på dansk – det er uden betydning! Vi kan hjælpe dig uanset og du kommer til at snakke dansk allerede fra første lektion.

Hverdagsdansk eller forretningsdansk?
Vi kan lære dig dansk som det bliver talt imellem danskere i deres privatliv og på arbejde. Eller vi kan lære dig forretningsdansk. Det sidste kræver noget input fra dig f.eks. henvisning til jeres firmas web site eller adgang til danske brodurer, som beskriver jeres produkter eller ydelser. Baseret på dette materiale vil vil tilpasse indholdet til de termer og udtryk som bruges i jeres branche.

Hvorfor er det så effektivt?
Den bedste måde at lære dansk på er ved tale det – og af en lærer der har dansk som modersmål. Og udbyttet stiger kraftigt når det er baseret på eneundervisning.

Når det passer dig
Med SpeakAndLearn er det op til dig, hvornår du vil lære dansk. Det kan være på faste tidspunkter eller dage – eller du kan vælge frit som du ønsker.

Lær det hjemmefra eller fra din arbejdsplads
Du skal ikke spilde tid eller penge på at bevæge dig til en bestemt adresse. Alt du behøver er en PC, tablet eller Smartphone – og Skype. Tag lektioner fra din hjemmeadresse, fra din arbejdsplads, når du er på forretningsrejse eller når du er på ferie. Med SpeakAndLearn får du den fulde fleksibililtet!

Check kalenderen for en tid der paser dig og book din lektion her!