Det kan godt være en udfordring at lære dansk. Men hvis du vælger at tage eneundervisning hos os, er du sikret det bedste udbytte. Det er helt afgørende, at der er stor fokus på det talte sprog, da det er her de største udfordringer ligger. Når du booker dine lektioner hos SpeakAndLearn er du sikker på at du får maksimal tid til at øve din udtale – i modsætning til holdundervisning, hvor det er minimalt hvor meget taletid du får i løbet af en lektion.

En meget større udbytte
Når du tager dine dansklektioner her afpasser vi tempoet og indholdet efter dit behov. Ikke to mennesker er ens, derfor er det vigtigt for indlæringen, at du bliver undervist på en måde, der giver resultater for dig.

Mød din dansklærer her!

Bestem selv tid og sted!
Du bestemmer selv tidspunktet for dine lektioner. Check vores kalender og book lektioner på tidspunkter der passer ind i din kalender. Og da det altid foregår online, kan du tage dine lektioner fra din hjemmeadrese, fra arbejdspladsen, når du er på forretningsrejse eller når du er på ferie.

Din underviser er dansker
Det er helt afgørende, at du lærer dansk fra en lærer som har dansk som modersmål og bor i Danmark. Kun på den måde kan du være sikker på at lære den rigtige udtale og at lære sproget, som det tales hver dag i Danmark.

Kom i gang nu – book en prøvelektion her!